Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
nebo ½ stecca di vaniglia, i semini - 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 8962.1 kJ / 2526 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 298.5 g
- Tuk
- 133.5 g
- Nasycený tuk
- 80 g
- Sodík
- 86 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1u.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1u. 20min
Besciamella
15min
Pasta choux
2u.
Pasta frolla dolce
1h 50min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Pasta biscotto
1u.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crostata crema e amarene
1h 30 min
Torta della nonna (TM6)
1h 30 min
Besciamella (TM6)
15min