Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 99.2 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Pizzi leccesi
6h
Pitta rustica salentina
1h 40min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pucce
7h
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h