Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
nebo 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 33.2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Focaccine morbide
3h 30min
Girelle al Rum e arancia
7u. 30min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pizzette
3 godz. 40 min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 Min
Crescentine modenesi
11 Std.
Focaccia caprese
3h 30min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Burger buns
4h 40min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Tigelle
3u. 50min