
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
nebo 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 679.8 kcal / 2844.4 kJ
- Protein
- 20.4 g
- Tuk
- 35.5 g
- Sacharidy
- 68.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Sodík
- 1525.1 mg
Alternativní recepty
Pizzette
3hod. 40min
Focaccia caprese
3hod. 30min
Ciabattine
3hod. 30min
Cornetti brioche
6hod. 30min
Panini all'olio (TM6)
1hod. 10min
Piadina romagnola farcita
55min
Focaccine morbide
3hod. 30min
Piadina al miele
1hod. 10min
Pinsa romana
5hod.
Burger buns
4hod. 40min
Tigelle
3hod. 50min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.