Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
nebo 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 33.2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Svedesi
7u. 30min
Piadina romagnola farcita
55 min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Focaccine morbide
3h 30min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Cornetti brioche
6h 30min
Burger buns
4 godz. 40 min
Focaccia caprese
3h 30min
Tigelle
3 Std. 50 Min