Piadina romagnola

4.9 1.2K hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 250 g di latte
  • 100 g di strutto
  • 500 g di farina tipo 00
  • 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
  • 10 g di sale
Farcia
  • 250 g di formaggio Squacquerone
    250 g di crescenza
  • 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
  • 100 g di rucola
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1525.1 mg
Protein 20.4 g
Kalorie 2844.4 kJ / 679.8 kcal
Tuk 35.5 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 16.3 g
Sacharidy 68.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...