Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 70 g de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca (desmenuzada)
- 450 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa y espolvorear)
- 1 cucharada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 651 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Pan de molde sin corteza
2h 20min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Panecillos de aceite
1h 25min
Medias noches
1 godz. 20 min
Pan de espelta
2h 20min
Hogaza integral
5h
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Pan de molde
3h
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Bollitos de aceite
40min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min