Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 70 g de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca (desmenuzada)
- 450 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa y espolvorear)
- 1 cucharada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 651 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin corteza
2h 20min
Panecillos de leche
4h 30min
Pan de molde
3h
Pan blanco
3ωρ. 10 λεπτ.
Medias noches
1 Std. 20 Min
Focaccinas
3h 30min
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Bollitos de aceite
40min
Panecillos de aceite
1h 25min
Panecillos con semillas de amapola
2 godz. 40 min
Bretzel
1 Std. 15 Min
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min