Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 330 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 75 g de harina integral de trigo
- 25 g de harina integral de centeno
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 9290 kJ / 2220 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Sacharidy
- 441.1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 17.6 g
- Sodík
- 4705.2 mg
Alternativní recepty
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Chapata con masa madre
17h
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 godz.
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Masa madre en polvo
24h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15u.
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min