
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 330 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 75 g de harina integral de trigo
- 25 g de harina integral de centeno
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2220 kcal / 9290 kJ
- Protein
- 71.2 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 441.1 g
- Vláknina
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 4705.2 mg
Alternativní recepty
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14hod. 30min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min