Zařízení & příslušenství
泰式红咖喱酱
Příprava 5min.
Celkový 25min.
1 罐
Suroviny
-
水50 克
-
辣椒干 去籽8 条
-
白胡椒粒3 茶匙
-
孜然粒½ 茶匙
-
芫荽籽½ 茶匙
-
蒜瓣15 个
-
小红葱60 克
-
新鲜芫荽 只取根部4 小支
-
新鲜香茅 只取白色部分2 支
-
新鲜南姜20 克
-
疯柑 只取皮屑½ 个
-
峇拉盏10 克
-
盐10 克
-
食油80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
4047 mg
Protein
24 g
Kalorie
5263 kJ /
1258 kcal
Tuk
92 g
Vláknina
36 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
105 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
百味之源 - 多用途特色酱料 (TM5)
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní