Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse de vanille, fendue en deux et grattée (les graines seulement)
- 50 g de sucre blond
-
2
c. à soupe de rhum
nebo le zeste d'un citron jaune non traité, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1884 kJ / 449 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Crème fouettée
10 min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35 min
Eclairs caramel beurre salé
24h
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Œufs au lait et à la vanille
5h
Riz au lait caramel
1h 30min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min.
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Mousses au chocolat
3h 20min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min