Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse de vanille, fendue en deux et grattée (les graines seulement)
- 50 g de sucre blond
-
2
c. à soupe de rhum
nebo le zeste d'un citron jaune non traité, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1884 kJ / 449 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta à la cerise
3 godz. 30 min
Sauce béchamel
20 Min
Mousse de fraise
4h 15min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Mousses au chocolat
3 Std. 20 Min
Crème brûlée à la vanille
3 Std. 45 Min
Pannacotta aux fruits rouges
3 godz. 25 min
Riz au lait caramel
1 godz. 30 min
Mousse chocolat-tonka
4óra 20p
Flan pâtissier à la vanille
13hod. 15min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min