Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse de vanille, fendue en deux et grattée (les graines seulement)
- 50 g de sucre blond
-
2
c. à soupe de rhum
nebo le zeste d'un citron jaune non traité, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1884 kJ / 449 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crémeux citron et framboises
2 Std. 30 Min
Crème dessert
15min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10 min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Mousses au chocolat
3 Std. 20 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min