Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La mousse chocolat noir
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 80 g de lait entier
- 1 jaune d'œuf
- 4 blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
La mousse chocolat au caramel
- 200 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1755 kJ / 422 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gianduja choco-Passion
18 Std. 20 Min
Crème brûlée au chocolat
3 Std. 15 Min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 Std. 20 Min
Dômes banane et chocolat
6 godz. 30 min
Crumble banane, coco et pain d'épices
55 Min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min.
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3 Std. 45 Min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Mousse chocolat-tonka
4óra 20p
Fondant au chocolat et framboises
40 Min