Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ 汤匙 黑胡椒粒
- ¼ 汤匙 孜然粒
- 1 汤匙 芫荽籽
- 4 粒 小豆蔻籽
- 4 个 丁香
- 1 支 肉桂棒 (5 公分长),切成3段
- 6 条 辣椒干 ,去籽
- 50 克 水
- 50 克 蒜瓣
- 60 克 小红葱
- 15 克 新鲜南姜 ,切片(0.5公分)
- 1 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 10 克 峇拉盏
- 80 克 食油
- 10 克 岩盐
- Nutriční hodnoty
- na 1 罐
- Kalorie
- 4883 kJ / 1167 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 90 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 29 g
- Sodík
- 4030 mg