Zařízení & příslušenství
泰式绿咖喱酱
Příprava 5min.
Celkový 10min.
1 罐
Suroviny
-
新鲜芫荽 只取根部10 克
-
小红葱50 克
-
蒜瓣30 克
-
新鲜南姜15 克
-
芫荽籽 香烤2 茶匙
-
孜然粒 香烤2 茶匙
-
白胡椒粒½ 茶匙
-
新鲜青辣椒 去籽15 条
-
盐1 茶匙
-
新鲜九层塔 只取叶片2 小支
-
新鲜香茅 只取白色部分3 支
-
疯柑皮屑 剁碎2 茶匙
-
峇拉盏1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
2401 mg
Protein
19 g
Kalorie
1745 kJ /
417 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
16 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
95 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
百味之源 - 多用途特色酱料 (TM5)
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní