清蒸盘龙鳗配柠檬姜味汁

清蒸盘龙鳗配柠檬姜味汁

4.8 4 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
3 人份

Suroviny

  • 河鳗 约750克
    1 条
  • 沸水
    适量
  • 新鲜小米椒
    1 根
  • 10 克
  • 1 小撮
  • 蚝油
    15 克
  • 柠檬 挤汁
    1 颗
  • 10 克
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 445 mg
Protein 39.5 g
Kalorie 1776.7 kJ / 425 kcal
Tuk 26.3 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 7.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...