葱爆牛肉卷
TM6 TM5

葱爆牛肉卷

4.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 肥牛片
  • 适量 沸水 ,汆烫用
  • 15 克 油
  • 1 瓣 蒜头 ,切片
  • 100 克 京葱 ,切斜丝
  • 15 克 生抽
  • 1 小撮 盐

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1082.5 kJ / 259 kcal
Protein
33.3 g
Sacharidy
6.3 g
Tuk
11.4 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
729.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty