Zařízení & příslušenství
葱爆牛肉卷
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
肥牛片300 克
-
沸水 汆烫用适量
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
京葱 切斜丝100 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
729.8 mg
Protein
33.3 g
Kalorie
1082.5 kJ /
259 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常牛肉料理
8 recepty/-ů
Čína
Čína