葱爆牛肉卷

葱爆牛肉卷

4.8 12 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 肥牛片
    300 克
  • 沸水 汆烫用
    适量
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 京葱 切斜丝
    100 克
  • 生抽
    15 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 729.8 mg
Protein 33.3 g
Kalorie 1082.5 kJ / 259 kcal
Tuk 11.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...