
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 肥牛片
- 适量 沸水 ,汆烫用
- 15 克 油
- 1 瓣 蒜头 ,切片
- 100 克 京葱 ,切斜丝
- 15 克 生抽
- 1 小撮 盐
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 259 kcal / 1082.5 kJ
- Protein
- 33.3 g
- Tuk
- 11.4 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 729.8 mg