Zařízení & příslušenství
櫻花乳酪慕斯
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 30min.
8 人份
Suroviny
餅乾層
-
奶油 切小塊40 克
-
消化餅 剝小塊80 克
幕斯體
-
鮮奶油200 克
-
奶油乳酪 (室溫軟化)300 克
-
冰糖粉50 - 80 克
-
吉利丁片 先以冷水泡軟,擠乾備用3 - 4 片
櫻花鏡面果凍
-
冷開水120 克
-
檸檬汁10 克
-
細砂糖15 克
-
吉利丁片 以冷水泡軟,擠乾備用2 片
-
鹽漬櫻花 洗去鹽份 (裝飾用)
-
檸檬皮屑 (裝飾用)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
167.2 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
1448.9 kJ /
346 kcal
Tuk
28.1 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
52 g
Sacharidy
20.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
星級主廚 陳嬿如
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan