白糖糕

白糖糕

2.1 10 rating
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 40min.
4 人份

Suroviny

  • (含料理和蒸煮用水)
    710 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • 在來米 浸泡隔夜,瀝乾水份
    80 克
  • 冰糖粉
    100 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.4 g
Kalorie 1009 kJ / 241 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 56.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...