Zařízení & příslušenství
白糖糕
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
水 (含料理和蒸煮用水)710 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
泡打粉½ 茶匙
-
在來米 浸泡隔夜,瀝乾水份80 克
-
冰糖粉100 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
56.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品家常餐桌
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan