Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de sucre (blanc, brun ou brun foncé)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1697 kJ / 405 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème pâtissière Mode Sauce
15 menit
Sucre glace (150 g)
5min
Caramel liquide
25min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Sauce béchamel Mode Sauce
15 menit
Crème anglaise Mode Sauce
15 menit
Sucre glace
5min
Sauce au caramel
1h 30 min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Pâte brisée XL
10min
Sucre vanillé
72h