Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 250 g Haselnüsse
- 150 g dunkle Schokolade, in Stücken (3 cm)
- 200 g Zucker
- 125 g Butter, weich
- 120 g Weissmehl
- 4 Eigelbe
- 1 ½ TL Backpulver
- 2 Prise Salz
- 4 Eiweisse
Verzierung
- 100 g Vollrahm, gekühlt
- 80 g Trauben, rosa
- 1 EL Zucker
- 1 Birne, in Schnitzen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 339 kJ / 1409 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Basler Brunsli
8h 40 min.
Mailänderli
3h
Süsser Grittibänz
2h 15 min
Apfelwähe
1h 15min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55min
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Heller Mississippi-Cake
1h 15min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Berner Zopf
1 godz. 45 min