Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g Milch
- 75 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
-
½
Würfel Hefe (20 g), zerbröckelt
nebo 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 2 TL Zucker
- 500 g Zopfmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 2 TL Salz
- 1 EL Wasser, für die Verzierungen
- 1 EL Sultaninen, nach Belieben
- 1 EL Nüsse, ganz, nach Belieben
- 1 Ei, verquirlt
- 1 EL Hagelzucker, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2772 kJ / 662 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basler Brunsli
8h 40 min.
Mailänderli
3h
Süsser Grittibänz
2h 15 min
Älpler Magronen
45 min
Riz Casimir
45 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Apfelwähe
1h 15min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30 min
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Heller Mississippi-Cake
1h 15min