Zařízení & příslušenství
Tomatris
Příprava 10min.
Celkový 30min.
8 portioner
Suroviny
-
lök cut in halves150 g
-
vitlöksklyftor2
-
200 g konserverade hela tomaterfärska tomater cut in halves200 g
-
olivolja50 g
-
långkornigt ris (not parboiled)400 g
-
salt2 tsk
-
vatten1200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grundkokboken
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomkålsmos
Žádné hodnocení
Bulgur
Žádné hodnocení
Stekt sparris
Žádné hodnocení
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Žádné hodnocení
Fänkålssallad
Žádné hodnocení
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Žádné hodnocení
Kashmiri-ris
Žádné hodnocení
Naanbröd med lök och kummin
Žádné hodnocení
Potatis- och rotsellerigratäng
Žádné hodnocení
Rosmarin- och rotfruktsmos
Žádné hodnocení
Miso-aubergine (sous-vide)
Žádné hodnocení
Janssons Frestelse
1hod. 40min.