Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- extra virgin olive oil, to grease
- 9 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 10 oz water, plus extra to steam and spray
- 20 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 9657 kJ / 2308 kcal
- Protein
- 68 g
- Sacharidy
- 480 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 17 g
- Sodík
- 5093 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sourdough Baguettes
15 Std.
White Bread Rolls
3h 30min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 Std. 5 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Rye Bread
6 Std. 5 Min
Venezia Bread
11h
Sourdough Bread
23h
Farmhouse White Sandwich Bread
1 godz. 30 min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Simple Mixing Bread
3sa 20 dk
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min