Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 - 17 oz bread flour, divided, plus extra to dust
- ¼ tsp active dry yeast
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 12 oz water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 589.9 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 244.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rye Bread
6 godz. 5 min
Low Carb Cranberry Sauce
20 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Venezia Bread
11 Std.
Go-To Pizza Dough
1 Std.
Thin Crust Pizza Dough
2 Std. 30 Min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min