Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 410 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante(s)")
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1043.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 400.7 mg
Alternativní recepty
Petits pains de seigle
12h
Petits pains au seigle
12h
Pain tressé aux olives
5h
Pain de campagne
4h
Pain à la feta et aux olives
5 Std. 15 Min
Pain aux différents fruits secs
2h 55min
Pains du Sud en 2 façons
1h 25min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40min
Pain pide (pain turc)
2u.
Tapenade de Marseille
15min