Pain tressé aux olives

Pain tressé aux olives

4.7 35 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
3 portions

Suroviny

  • 250 g de lait
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine T00
  • 300 g de farine T55
  • 10 g de sel
  • 120 - 150 g d'olives taggiasca dénoyautées et coupées en rondelles
  • huile d'olive pour huiler
  • 1250 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1839 mg
Protein 18.7 g
Kalorie 3028 kJ / 717 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 127.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...