Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine T00
- 300 g de farine T55
- 10 g de sel
- 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
- huile d'olive, pour huiler
- 1250 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3028 kJ / 717 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 127.3 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1839 mg
Alternativní recepty
Fougasse aux olives
2 Std. 50 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Pizza à la marinara
1 godz. 35 min
Pains du Sud en 2 façons
1h 25min
Anchois marinés au citron
1 godz. 35 min
Pâte à pain maison
1h 45min
Focaccia aux olives
2 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55 min
Pain aux olives
3j 40 menit
Cocktail au concombre, menthe et citron vert
10 min
Glace au yaourt et à la menthe
12h 20min