Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine T00
- 300 g de farine T55
- 10 g de sel
- 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
- huile d'olive, pour huiler
- 1250 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3028 kJ / 717 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 127.3 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1839 mg
Alternativní recepty
Pain aux olives
3h 40min
Brioches à la confiture de prunes
2 Std. 20 Min
Pains au zaatar
1h 55min
Pizza blanche à la roquette
1 Std. 35 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Pains du Sud en 2 façons
1h 25min
Petits sandwichs façon bretzel
2j 30 menit
Navettes salées au thym
35min
Pizzas marinara
3 Std.
Spaghetti de patate douce, pesto aux herbes
40min
Pain pide (pain turc)
2h
Minipizzas variées
1 Std. 50 Min