Pain tressé aux olives
TM6

Pain tressé aux olives

4.7 (35 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g de lait
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine T00
  • 300 g de farine T55
  • 10 g de sel
  • 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
  • huile d'olive, pour huiler
  • 1250 g d'eau

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3028 kJ / 717 kcal
Protein
18.7 g
Sacharidy
127.3 g
Tuk
13 g
Nasycený tuk
2.3 g
Vláknina
7.7 g
Sodík
1839 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty