
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine T00
- 300 g de farine T55
- 10 g de sel
- 120 - 150 g d'olives taggiasca dénoyautées et coupées en rondelles
- huile d'olive pour huiler
- 1250 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 717 kcal / 3028 kJ
- Protein
- 18.7 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 127.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 1839 mg
Alternativní recepty
Pain marocain
3hod. 40min
Pain de campagne
4hod.
Ricotta
16hod. 15min
Pâte à pain maison
1hod. 45min
Pains du Sud en 2 façons
1hod. 25min
Pain à la feta et aux olives
5hod. 15min
Pain à la ricotta
3hod.
Pain aux olives
3hod. 40min
Minifocaccias moelleuses
3hod. 30min
Pain aux graines
5hod.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2hod.
Pain pide (pain turc)
2hod.