Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g Äpfel, geviertelt, entkernt
- 60 g Zitronensaft
- 100 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1103 kJ / 264 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4h
Apfelrotkohl auf Vorrat
1h 10 min
Slow Cooking Pflaumenmus
6h 30min
Johannisbeergelee
25 min
Erdbeer-Konfitüre
1h 10 min
Erdbeerkonfitüre
30 min
Waldfrucht-Gelee
35 min
Kirschkonfitüre
25 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Tomatensauce auf Vorrat
40 min
Ketchup aus frischen Tomaten
1h 20 min