Zařízení & příslušenství
Kirsch-Grütze
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 Portionen
Suroviny
-
Wasser20 g
-
Speisestärke25 g
-
Kirschen entsteint500 g
-
Apfelsaft200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zucker30 g
-
Anis, gemahlen½ TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
1 g
Kalorie
742 kJ /
177 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Pflaumenkompott
20min.
Wackelpudding mit Vanillesauce
16hod. 35min.
Rote Grütze
30min.
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2hod.
Mandarinen-Gelee
30min.
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1hod. 5min.
Pfirsich-Vanille-Aufstrich
25min.
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25min.
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4hod.
Sahne-Grießpudding
20min.
Sahne-Pudding
2hod. 40min.
Grießbrei mit Kirschkompott
20min.