![Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4462d9cc-07d8-4b6f-a68b-cc1d00c488ca/Derivates/1b1d4895-b862-41a2-8744-50dc642b1808.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 - 500 g de chirivías, peladas y en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 264 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 dk
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Žádné hodnocení
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 Min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 dk