Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le moule
- ½ c. à soupe de beurre pour graisser
La pâte
- 220 de farine blanche
- 85 de beurre, en cubes (2 cm)
- 60 d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture et la liaison
- 50 g d'amandes, entières, décortiquées
- 600 g d'abricots, coupés en quatre
- ½ gousse de vanille
- 50 g de sucre
- 200 g de crème fraîche
- 100 g de lait
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3116 kJ / 746 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Gâteau oignons-fromage
1h 15 min
Milanais
3 Std.
Tarte aux pommes
1h 15 min
Quiche poireaux-lard
1h
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55 min
Tarte à la rhubarbe
55 min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Tarte aux pommes
1h 15 min
Riz Casimir
45 min
Cake au citron
1h 5 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Cake Mississippi clair
1h 15 min