Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à soupe de beurre
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 150 g de lait
- 160 g de concentré de jus de poire
- 150 g de sucre brut
- 1 c. à soupe d'épices pour pain d'épices
- 1 c. à café de bicarbonate de soude
- 400 g de farine bise
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1865 kJ / 447 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Gâteau aux carottes
1h 10 min
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min
Biscuits aux amandes
40 min
Gâteau de Pâques
1h 45 min
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Cuchaule
2u. 30min
Pain paysan
3 Std.
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Tresse bernoise
1h 45 min