Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g de framboises
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 c. à café d'huile de tournesol
- 120 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1749.7 kJ / 418.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 100.9 g
- Tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 9.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain vaudois à la croix
13 godz. 30 min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Gâteau aux pommes
50min
Purée de pommes de terre et de légumes
45min
Filet de porc au four avec du riz
1 Std. 20 Min
Sauce balsamique
10min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Confiture de mûres et de poires
45min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min