Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 120 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Calabacitas al vapor
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Papa y camote rallado (600-800 g)
20min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Manzanas ralladas (100-300 g)
5min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min