Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g agua
- 300 - 450 g ruibarbo, en piezas (1.5-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 82 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta fresca de espinacas
25 Min
Gnocchis de papa
50min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45min
Dip de huevas de pescado (Taramasalata)
15 Min
Pasta fresca al huevo con espinacas
30min
Korma de res
2 Std. 25 Min
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1 Std. 10 Min
Salmón Soufflé
1 Std.
Quiche de brócoli y salmón
1 Std.
Ratatouille
40min
Pasta quebrada (para quiche)
7min