Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de ruibarbo, en piezas (1.5-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 82 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de apio
50min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1 Std.
Paté de hongos, queso y tomate
40 Min
Cazuela de porotos con rabas y camarones
6h 10 min
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
1 Std. 45 Min
Sabayón de fresa y frutos rojos
15 min
Pastel de durazno y ciruela
1 Std.
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45 Min
Tarta de limón amarillo
50min
Crema de elote y estragón
1 Std.
Jalea de toronja
13 godz. 45 min
Soufflé de huauzontle
50min