Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g de agua
nebo 500 g de caldo de carne - 6 salchichas Frankfurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 354 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espagueti a la boloñesa
50 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15 Min
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Huevos duros (2 piezas)
20 min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15 Min
Huevos duros (6 piezas)
20 min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min