![Salchichas Frankfurt al vapor (12-14) Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48B79AAC-14C2-4E1F-BBDF-9646A171C390/Derivates/0e691451-93a0-479e-a3f3-3af6b927eeb6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g de agua
nebo 500 g de caldo de carne - 12 - 14 salchichas Frankfurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 708 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Ninguna valoración
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10 menit
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min