Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g de agua
nebo 500 g de caldo de carne - 12 - 14 salchichas Frankfurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 708 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Huevos duros (2 piezas)
20min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Arroz con salchichas
40 min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Carne de res picada (300 g)
1h 5 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Tiras de carne de res doradas TM6
15min