Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g brauner Zucker
- 500 g Pfirsiche, in Stücken, gefroren (siehe Tipp)
- 150 g Mandeldrink
- 10 - 15 g Orangenlikör, z. B. Cointreau (volitelně)
- 100 g Pfirsiche, in Stücke geschnitten und gefroren (siehe Tipp), zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 770 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 20.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Curry-Kartoffel-Suppe
35 Min
Spekulatius-Orangen-Trüffel
2h 30 min
Walnusskuchen im Glas
4 Std.
Pflaumen-Clafoutis
1 Std. 15 Min
Lamm unter der Ziegenkäsehaube mit Portwein-Zwiebel-Risotto
1 Std. 15 Min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40min
Thai-Melonensuppe
4 Std.
Filo-Tartelettes mit Ziegenkäse und Erdbeeren
30min
Massaman-Kürbis-Curry mit Hühnchen und Kokossuppe
1 Std. 5 Min
Tomatencremesuppe
40min
Orientalische Möhren-Kokos-Suppe
25 Min