Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schmandmousse
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Schmand
- 30 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Orangen-Granatapfel-Kompott
- 250 g Traubensaft
- 1 Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 2 Orangen, filetiert
- 4 Walnusshälften
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1919 kJ / 458 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2h 30min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Himbeer-Zitronen-Wölkchen
10h 20min
Zwetschgen-Trifle
4 godz.
Johannisbeer-Vanille-Creme
45min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 Std.
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 Std. 30 Min
Quark-Mousse
5h
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45min