Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 550 g Wasser
- 10 g frische Hefe, zerbröselt
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
-
800
g Pizzamehl Type 00
nebo 800 g Weizenmehl Type 550 - 15 g Salz
Spargel und Kartoffeln
- 600 g Wasser
- 10 g Salz
- 5 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, in Scheiben
- 20 g Butter, in Stücken
- 500 g Drillinge, geviertelt
- 500 g Spargel, weiß, geschält, in Stücken (5 cm)
Hollandaise und Fertigstellung
- 1 TL Meersalz, grob, zum Bestreuen
- 40 g Weißwein, trocken
-
20
g Zitronensaft
nebo 20 g Weißweinessig - 350 g Butter, in Stücken
- 8 Eigelb
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 400 g gekochter Schinken, geräuchert, in ca. 12 Scheiben, zum Servieren
- 1 Kresse-Beet zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2258 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1017 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reibekuchen
35 Min
Pizzabrote
50 min
Bananen-Affogato
13h
Pommes Frites Montreal Style
1 godz.
Herzhafter Quitten-Crumble
45 Min
Caprese-Baguette
14h
Oster-Biskuitrolle
9 godz. 30 min
Schoko-Erdbeer-Rolle
5 Std.
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 Std.
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1h 25min
Mediterrane Langos
1 Std. 30 Min
Pizza Napoletana
13h