
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 550 g Wasser
- 10 g frische Hefe zerbröselt
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
-
800
g Pizzamehl Type 00
nebo 800 g Weizenmehl Type 550 - 15 g Salz
Spargel und Kartoffeln
- 600 g Wasser
- 10 g Salz
- 5 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt in Scheiben
- 20 g Butter in Stücken
- 500 g Drillinge geviertelt
- 500 g Spargel, weiß geschält, in Stücken (5 cm)
Hollandaise und Fertigstellung
- 1 TL Meersalz, grob zum Bestreuen (volitelně)
- 40 g Weißwein, trocken
-
20
g Zitronensaft
nebo 20 g Weißweinessig - 350 g Butter in Stücken
- 8 Eigelb
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 400 g gekochter Schinken, geräuchert in ca. 12 Scheiben, zum Servieren (volitelně)
- 1 Kresse-Beet zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 540 kcal / 2258 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 1017 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2hod.
Erdbeer-Sahne-Torte
2hod.
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1hod. 30min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1hod.
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48hod.
Osternest
2hod.
Eier gelb färben
55min
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1hod.
Panzanella mit Renekloden und Mozzarella
40min
Mediterranes Pane Bianco
2hod.
Kürbiskuchen aus den Varoma® Förmchen
50min
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1hod. 10min