Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 190 g Zucker
- 330 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
Füllung und Fertigstellung
- 3 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Speisestärke
- 220 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 750 g Quark
- 300 g Himbeeren, frisch oder TK, aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2355 kJ / 563 kcal
- Protein
- 123 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Russischer Zupfkuchen
1 godz. 30 min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 Std.
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 godz. 30 min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10 min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 Std. 30 Min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Himbeer-Käsekuchen
8h
Apfel-Käsekuchen
1h 40 min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min