Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de vinagre de arroz
- 10 g de azúcar
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 trozo de alga kombu de 2x2 cm (volitelně)
- 180 g de agua
- ½ cucharadita de aceite vegetal
- 150 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (ver sugerencia)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 20 - 30 g de mayonesa
- 1 pepino con piel en mitades longitudinales sin semillas
- 3 láminas de alga nori
- 1 cucharadita de wasabi en pasta
- 50 g de huevas de salmón
- jengibre encurtido en láminas para servir
- Nutriční hodnoty
- na 18 unidades
- Kalorie
- 4699.8 kJ / 1124.3 kcal
- Protein
- 48.3 g
- Sacharidy
- 132 g
- Tuk
- 44.2 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1970.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1h
Saquitos crujientes de cerdo y gambas thai
30 min
Pizza de mascarpone y arándanos
1h 30min
Ensalada César con fingers de pescado
40 min
Buffalo chicken mozzarella
3u. 30min
Sushi de verduras crudivegano
8 Std. 30 Min
Pizza marinera
1 Std. 40 Min
Fideos de cristal con verduras y carne (Japchae) - Corea
2h 30 min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1h
Pizza de verduras asadas
2u. 25min
Bombones de sushi
1h 10 min
Maki sushi
1h