皮蛋瘦肉粥配蒸饺

皮蛋瘦肉粥配蒸饺

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 切丝
    1 片
  • 猪肉肉糜 烧粥用
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 煮粥
    1500 克
  • 淘洗干净,沥干
    150 克
  • 面粉
    250 克
  • 揉面用
    140 克
  • 3 小撮
  • 大白菜 切大片,洗净沥干
    250 克
  • 猪肉肉糜 做馅料用
    150 克
  • 生抽
    10 克
  • 麻油
    10 克
  • 防粘用
  • 蒸煮用
    500 克
  • 皮蛋 去壳,切小块
    3 个
  • 切葱花
    3 根
  • 白胡椒粉
    2 小撮

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 609.7 mg
Protein 29 g
Kalorie 2705.5 kJ / 647.3 kcal
Tuk 21.7 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 85.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...