Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 鸡肉 , 去骨、去皮、去筋 (处理前约500克全鸡腿), 切块
- 200 克 淡色综合蔬菜 (如西洋芹、洋葱、蒜头、 韭葱),依所需切块
- 4 小支 新鲜综合香草 (如迷迭香、百里香、欧芹),只取叶片
- 150 克 粗盐
- 100 克 白酒
- 1 片 干月桂叶
- 1 颗 丁香
- 5 粒 芫荽籽
- Nutriční hodnoty
- na 1 罐
- Kalorie
- 2845.1 kJ / 680 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 5.5 g