Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di farina integrale
- 12 g di sale
- 100 g di farina tipo 0
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 827 kJ / 197 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 58 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Panini integrali alla paprika
3 Std. 30 Min
Pane contadino
19h
Filone di segale
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Filoncini di semola
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Pane bianco
3 Std.