
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 288.9 kcal / 1208.6 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Sodík
- 398.7 mg
Alternativní recepty
Tozzetti
1hod. 30min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Torcolo di San Costanzo
5hod. 30min
Panpepato
25hod. 40min
Torta al testo
1hod.
Ciaramicola
1hod.
Maritozzo romano
11hod.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambellone alla frutta secca
55min
Ciambelline al vino rosso
1hod.