Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 398.7 mg
Alternativní recepty
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Maritozzo romano
11h
Pizza di pasqua dolce
3h
Panpepato
25h 40min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Tozzetti
1 godz. 30 min
Torcolo di San Costanzo
5sa 30 dk
Ciaramicola
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h
Torta al testo
1h