Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 398.7 mg
Alternativní recepty
Ciambellone alla frutta secca
55 min
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Torta al testo
1h
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Ciaramicola
1h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso
1h
Cantuccini di Prato
1h
Pici all'aglione
1h 25min