Torta di Pasqua al formaggio umbra

Torta di Pasqua al formaggio umbra

4.5 52 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 4hod.
8 fette

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    125 g
  • di latte
    50 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • uova
    3
  • di farina manitoba
    280 g
  • di burro fuso
    50 g
  • di sale
    5 g
  • di Gruviera a cubetti
    50
  • di Gruviera a cubetti
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 288.9 kcal / 1208.6 kJ
Protein 14.3 g
Tuk 14.2 g
Sacharidy 27.6 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sodík 398.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...