Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 398.7 mg
Alternativní recepty
Pizza di Pasqua
3 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Panpepato
25 godz. 40 min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Maritozzo romano
11 godz.
Ciaramicola
1h
Torta al testo
1h
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Crescia al formaggio
3h 10 min.
Ciambelline al vino rosso
1h