Torta di Pasqua al formaggio umbra

Torta di Pasqua al formaggio umbra

4.4 57 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod.
8 fette

Suroviny

  • 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 3 uova
  • 280 g di farina manitoba
  • 50 g di burro fuso
  • 5 g di sale
  • 50 di Gruviera a cubetti
  • 20 g di Gruviera a cubetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 398.7 mg
Protein 14.3 g
Kalorie 1208.6 kJ / 288.9 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 27.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...