Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
Ripieno
- 150 g di foglie di cavolo verza a pezzi
- 50 g di porro
- 30 g di radice fresca di zenzero pelata
- 5 g di erba cipollina fresca a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 250 g di carne trita di manzo
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di salsa di soia chiara
- 10 g di olio di sesamo
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209 kJ / 49.9 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 133 mg
Alternativní recepty
Salsa agrodolce cinese
15min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20 phút
Gyoza
1 Std.
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min