Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
Ripieno
- 150 g di foglie di cavolo verza a pezzi
- 50 g di porro
- 30 g di radice fresca di zenzero pelata
- 5 g di erba cipollina fresca a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 250 g di carne trita di manzo
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di salsa di soia chiara
- 10 g di olio di sesamo
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209 kJ / 49.9 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 133 mg
Alternativní recepty
Gyoza
1h
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Baozi di maiale al vapore
2h 10 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Involtini primavera
1h 15min
Tacos: pollo e gamberi, vegan; salsa tahini (Bimby Friend)
1h
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Salsa agrodolce cinese
15min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20 phút