
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de mantequilla
- 500 g de champiñones frescos en dados
- ½ cucharadita de sal (y un poco más para cocer los pierogi)
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
- 400 g de chucrut en conserva
Masa de pierogi
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 100 g de agua caliente
-
1
huevo
nebo 3 yemas de huevo - 2 cucharadas de nata agria
Acompañamiento
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de mantequilla
- 100 g de beicon entreverado, curado y ahumado, en tiras finas
- 2 cucharadas de cebolla frita crujiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1914 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Tejas de chocolate y chile
45min
Caracoles de semillas de amapola
2hod. 30min
Pierogi de carne
1hod.
Tarta de pistache con toronja
6hod.
Fatayer con queso y menta
1hod. 5min
Sopa harira de pollo
1hod.
Pizzas blancas de peras con uvas
1hod.
Wontons fritos salados
30min
Ensalada mexicana con arroz y guacamole
55min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3hod. 40min
Masa para wontons
1hod. 15min
Muffins ingleses
1hod. 30min