![Pierogi Kapusty Pierogi Kapusty](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE130EE1-2CBF-4E8F-8801-535243DF5139/Derivates/9F5503F6-CF16-4F53-BA93-4A595658EEAE.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de mantequilla
- 500 g de champiñones frescos en dados
- ½ cucharadita de sal (y un poco más para cocer los pierogi)
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
- 400 g de chucrut en conserva
Masa de pierogi
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 100 g de agua caliente
-
1
huevo
nebo 3 yemas de huevo - 2 cucharadas de nata agria
Acompañamiento
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de mantequilla
- 100 g de beicon entreverado, curado y ahumado, en tiras finas
- 2 cucharadas de cebolla frita crujiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1914 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos)
1h 40min
Marinada de curry
5min
Tom yum
40 мин.
Calzone vegetariano
1h 50 min
Samosas vegetarianas
1ч. 45 мин.
Pizza genovesa de cebolla
1 godz.
Apple pie (individual)
50 мин.
Pizza de mascarpone y arándanos
1ч. 30 мин.
Panzerotti a la romana
1 godz.
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30 min
Babka de chocolate
3ч.