Chorizo Garlic Butter

Chorizo Garlic Butter

4.4 8 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 3hod. 5min
400 g

Suroviny

  • double cream room temperature (see tip)
    500 g
  • garlic clove
    1
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • chorizo skin removed, diced (2 cm)
    150 g
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • fresh parsley leaves
    15 g

Nutriční hodnoty na 10 g

Kalorie 42 kcal / 171 kJ
Protein 0.7 g
Tuk 4.2 g
Sacharidy 0.2 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sodík 154 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...