Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g double cream, room temperature (see tip)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g chorizo, skin removed, diced (2 cm)
- 1 tsp sea salt flakes
- 1 tsp smoked paprika
- 15 g fresh parsley leaves
- Nutriční hodnoty
- na 10 g
- Kalorie
- 171 kJ / 42 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 154 mg
Alternativní recepty
BBQ Sauce
20min
Tartare Sauce
10 Min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Garlic and Herb Butter
1h 10 min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Beurre Blanc
20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Patatas Bravas with Chorizo
1 Std. 20 Min