Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vegetable oil
- 300 g onions, cut in wedges
- 30 g unsalted butter
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp chicken stock paste, homemade - 300 g boiling water
- 20 g single cream (approx. 18 % fat)
- 30 g plain flour
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1823 mg
Alternativní recepty
Beurre Blanc
20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Crème Pâtissière
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15min
Apple Pâtes de Fruits
6 Std. 15 Min
Spooning Custard
15min
Mornay Sauce
15min
Vanilla Custard
15min