Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 800 g potatoes, peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Lamb Korma
4h
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min