Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 800 g potatoes, peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25 min
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Simple Turkey Gravy
25 Min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min