
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- 2 garlic cloves sliced
- vegetable oil for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled - 800 g potatoes peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 624 kcal / 2614 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1hod. 20min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14hod. 50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min
Easy Satay Chicken
30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9hod.
Seared Steak Rocket Salad
35min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1hod. 15min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1hod. 30min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Braised Lamb Shanks
3hod. 20min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3hod. 20min