Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 800 g potatoes, peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2u. 20min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Red Onion Gravy
25 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min