Zařízení & příslušenství
Fruit Tart
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
12 portions
Suroviny
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
43 mg
Protein
6 g
Kalorie
1552 kJ /
371 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Consultant Favorites
15 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Basque Burnt Cheesecake
3hod. 10min.
Fresh Fruit Tarts
7hod. 5min.
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2hod.
Tiramisu
5hod. 20min.
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2hod.
Marble Cake
2hod. 10min.
Strawberry Custard Tart
2hod.
Carrot Walnut Bundt Cake
1hod. 20min.
Whole Orange Bundt Cake
1hod. 25min.
Massachusetts Boston Cream Pie
2hod.
Blueberry Coffee Cake
1hod.
Panna Cotta with Whiskey Cream
2hod. 45min.