Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry Dough
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 5 ½ oz sugar
- 11 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 ½ oz unsalted butter, cold, in pieces
- 1 pinch salt
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
Pastry Cream
- 1 lemon, thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish
- 4 oz sugar
- 1 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz corn starch
- 4 egg yolks, from large eggs
- 17 oz whole milk
- 20 oz mixed fresh fruit (approx. 3 pints)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 43 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Flan Pudding
3u.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min
Angel Food Cake
1h 10min
Blueberry Coffee Cake
1h
Strawberry Custard Tart
2h
Tres Leches Cupcakes
45 Min
Apple Cinnamon Cake
1 Std. 45 Min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 Std. 45 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
New York Cheesecake
9 godz. 30 min