Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry Dough
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 5 ½ oz sugar
- 11 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 ½ oz unsalted butter, cold, in pieces
- 1 pinch salt
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
Pastry Cream
- 1 lemon, thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish
- 4 oz sugar
- 1 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz corn starch
- 4 egg yolks, from large eggs
- 17 oz whole milk
- 20 oz mixed fresh fruit (approx. 3 pints)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 43 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Chocolate Cream Pie
5 Std. 55 Min
Brioche
8h
Marble Cake
2h 10min
Mamé's Cake (Pineapple Almond Cake)
40min
Crème Pâtissière
15 Min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Dutch Baby Pancake
20 Min
Strawberry Chiffon Pie
2 Std. 20 Min
Lemon Pound Cake
2h
Chocolate Covered Pound Cake
1 Std. 30 Min
Yogurt Cake
50min