
Zařízení & příslušenství
Fruit Tart
Příprava 30min
Celkový 2hod. 40min
12 portions
Suroviny
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
371 kcal /
1552 kJ
Protein
6 g
Tuk
15 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
43 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Consultant Favorites
15 recepty/-ů
USA
USA