
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry Dough
- 1 lemon thin peel only, no white pith
- 5 ½ oz sugar
- 11 oz all-purpose flour plus extra to dust
- 5 ½ oz unsalted butter cold, in pieces
- 1 pinch salt
- 1 large egg
- 1 egg yolk from a large egg
Pastry Cream
- 1 lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish
- 4 oz sugar
- 1 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz corn starch
- 4 egg yolks from large eggs
- 17 oz whole milk
- 20 oz mixed fresh fruit (approx. 3 pints)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 371 kcal / 1552 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 43 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2hod.
Marble Cake
2hod. 10min
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben)
2hod. 10min
Whole Orange Bundt Cake
1hod. 25min
Massachusetts Boston Cream Pie
2hod.
Strawberry Custard Tart
2hod.
Hot Cocoa Bundt Cake
2hod.
Chocolate Cream Pie
5hod. 55min
Bread Pudding
50min
Chocolate Covered Pound Cake
1hod. 30min
Apple Pie
3hod. 30min
New York Cheesecake
9hod. 30min