Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- óleo de girassol, q. b. para untar
- 450 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 100 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 120 g leite
- 60 g manteiga
- 20 g açúcar
-
25
g fermento biológico fresco
nebo 1 c. sopa fermento biológico seco - 3 ovos
- 3 gemas de ovos
- 1 c. chá de sal marinho
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 136 mg
Alternativní recepty
Patê de queijos
5min
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2 Std. 15 Min
Manjar de coco com calda de ameixas
4hod. 35min
Sorbet de cupuaçu
Žádné hodnocení
Biscoito goiabinha
45 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Creme de milho verde
25 Min
Kibe assado
1hod. 20min
Pão de batata recheado
1hod. 25min
Esfiha de carne fechada
2h 20 min
Torta de limão com merengue
2hod. 30min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55min