Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- óleo de girassol, q. b. para untar
- 450 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 100 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 120 g leite
- 60 g manteiga
- 20 g açúcar
-
25
g fermento biológico fresco
nebo 1 c. sopa fermento biológico seco - 3 ovos
- 3 gemas de ovos
- 1 c. chá de sal marinho
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 136 mg
Alternativní recepty
Risoto milanese
25min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Molho gastric de frutas vermelhas
Žádné hodnocení
Molho de maracujá
Žádné hodnocení
Palha italiana
45 min
Farofa de maçã
35min
Pão de mandioquinha
1h 10min
Pão delícia
1 Std. 50 Min
Sorvete de coco
4h 20min
Requeijão Cremoso
1h 30min
Coalhada seca
15h 10min
Brócolis e batatas com molho de queijo azul
45 min