Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- óleo de girassol, q. b. para untar
- 450 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 100 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 120 g leite
- 60 g manteiga
- 20 g açúcar
-
25
g fermento biológico fresco
nebo 1 c. sopa fermento biológico seco - 3 ovos
- 3 gemas de ovos
- 1 c. chá de sal marinho
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 136 mg
Alternativní recepty
Pão de iogurte
1h 20min
Palha italiana
45min
Pêssego Tônica
Žádné hodnocení
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Salpicão de frango com maçã
3h 10min
Empadinha de palmito
1 Std.
Frozen de iogurte
10 Min
Coalhada seca
15 godz. 10 min
Escondidinho de carne
1 godz. 15 min
Bolo de carne
1h 20min
Filé mignon suíno com molho mostarda
30min
Sopa cremosa de tomate
30min