Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 190 g manteiga
- 640 g água
- 470 g farinha de trigo
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
-
250
g filé de peixe Saint Peter
nebo 250 g filé de peixe pescada - 1 pitada de pimenta do reino em pó
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 150 g tomate maduro, cortado em pedaços
- ½ pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 30 g azeite
- 1 c. chá de colorau
- 200 g camarão, limpo
- 200 g carne de siri, cozida e espremida
- 200 g vôngole, sem casca
- 20 g suco de limão
- 3 ramos de coentro fresco, somente as folhas picadas
- 2 gemas de ovos, para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2157 kJ / 516 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 526 mg
Alternativní recepty
Pão pizza
2u. 30min
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Empadinha de palmito
1 Std.
Bolinho de arroz com calabresa
35 min
Biscoito goiabinha
45 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45 min
Torta capixaba
1h 30min
Creme de milho verde
25 min
Massa aerada (podre)
20min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Esfiha de carne fechada
2u. 20min
Requeijão Cremoso
1h 30min